ثبت شرکت در تهران FOR DUMMIES

ثبت شرکت در تهران for Dummies

ثبت شرکت در تهران for Dummies

Blog Article

ثبت شرکت صرفا یک پروسه حقوقی وقت‌گیر نیست، و مزایای متعددی برای اعضای آن به دنبال دارد. به طور خلاصه، مراحل ثبت شرکت عبارت است از: نام‌گذاری شرکت

آورده های شرکاء به محض ثبت شرکت و ایجاد شخصیت حقوقی، از دارایی های شخصی آن ها جدا می شوند و به عنوان دارایی شرکت در نظر گرفته می شوند.

شرکت ها موظف هستند برای کارکنان خود، بیمه تأمین اجتماعی پرداخت کنند. برای این منظور، شرکت ها باید کد کارگاهی تأمین اجتماعی دریافت کنند.

مادۀ ۱۰۰۲ قانون مدنی هم اقامتگاه اشخاص حقوقی را «مرکز عملیات» آنها دانسته است.

طبق قانون تجارت، شرکت و انواع آن همۀ شرکت های تجاری دارای شخصیت حقوقی و ثبت این شرکت ها الزامی و تابع همۀ مقررات قانونی ثبت شرکتها هستند.

برای اطلاع بیشتر مقاله تخصصی ثبت شرکت سهامی خاص را مطالعه نمایید.

از اینرو، طبق این قانون، تقاضانامه می تواند به عنوان سند رسمی ثبت شرکت ها مدنظر قرار گیرد. اما در روش های مدرن برای ثبت شرکت ها، این رویه معمولاً در نظر گرفته نمی شود.

علاوه بر موارد گفته شده، در اظهارنامه تأسیس شرکت باید موارد زیر نیز حتماً ذکر شود:

در ادامه، به توضیح برخی از محدودیت های کارمندان دولت در ثبت شرکت می پردازیم:

شرکت با مسئولیت read more محدود: بر خلاف شرکت سهامی در شرکت با مسئولیت محدود سرمایه به سهام تقسیم نمی ­شود. بلکه هر یک از شرکاء سهم الشرکه ­ای دارند نه مجموع آن سرمایه شرکت را تشکیل می­ دهد. امکان تشکیل شرکت با دو نفر و مسئولیت محدود شرکاء و قواعد ساده این شرکت باعث گردیده که فعالان اقتصادی به تأسیس چنین شرکتی روی آورند، به نحوی که در حال حاضر، در بین تمام شرکت­ های تجاری بیشترین تعداد شرکت ثبت شده شرکت با مسئولیت محدود است.

موضوع فعالیت شرکت: بعد از انتخاب نام شرکت، اطلاعات مربوط به موضوع فعالیت شرکت باید وارد گردد. آدرس دفتر مرکزی شرکت: در این مرحله کد پستی و شماره تلفن، شماره دورنگار، پست الکترونیک، نشانی تارنما باید به طور دقیق وارد شود. سرمایه اولیه شرکت: در این مرحله نوع سرمایه شخص حقوقی باید از فهرست انتخاب شود. اشخاص شرکت: در این قسمت، مشخصات تمامی شرکا را وارد کنید. سهام یا سرمایه هر شخص: در این صفحه میزان سرمایه یا سهام هر شخص می‌بایست قید گردد. سمت اشخاص و ارتباط بین اشخاص: در این مرحله سمت اعضای شرکت (سمت مدیر عامل یا رئیس هیأت مدیره) تعیین ‌میگردد. در صورت وجود نماینده و یا وکیل در شرکت نام وکیل در این قسمت ذکر گردد. شعب شرکت: در صورت وجود شعبه اطلاعات مربوط به شعبه به طور کامل ذکر گردد. ( کد پستی شعبه، شماره تماس واحد ثبتی شعبه، نشانی شعبه ) روزنامه و سال مالی: در شرکت‌های سهامی خاص می‌بایست یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار جهت انتشار آگهی‌های شرکت انتخاب شود. در شرکت‌های با مسئولیت محدود و موسسات نیازی به انتخاب روزنامه نیست. متن صورتجلسه: در این مرحله صورتجلسه موسسین هر شرکت ذکر می‌گردد . ثبت تقاضانامه یا اظهارنامه: در شرکت‌های سهامی خاص و موسسات غیرتجاری اظهارنامه و در شرکت‌های مسئولیت محدود تقاضانامه می‌باشد. ثبت اساسنامه شرکت: سپس متن اظهارنامه و اساسنامه شرکت یا مؤسسه را باید وارد نمود. ثبت و ارائه شرکتنامه: شرکتنامه مخصوص شرکت‌های با مسئولیت محدود، تضامنی و نسبی است و شرکت‌های سهامی و تعاونی نیازی به شرکتنامه ندارند. شرکتنامه در شرکت‌های با مسئولیت محدود رکن اساسی آن است، به طوری که عدم تنظیم آن سبب بطلان شرکت است. تایید مدارک: مرحله پایانی ثبت تاسیس در سامانه شامل تایید مدارک می‌باشد. راهنمای ثبت شرکت

این مشکل نیاز به تصحیح و تغییر در قوانین جاری دارد تا امکان ارائه اظهارنامه در زمان ثبت شرکت ها برای این نوع شرکت ها بهبود یابد.

در صورت وقوع چنین شرایطی، طبق قوانین عمومی، شریکی که تعهدش را انجام نداده است، به پرداخت اصل و هزینه های اجرائی دین خودش محکوم می شود.

همچنین، هرگاه بخشی از تعهد مؤسسان شرکت به صورت غیرنقدی باشد، باید مالکیت یا اسناد مرتبط با آن در همان بانکی که برای پرداخت مبالغ نقدی در آن حساب باز شده است، قرار گیرد و گواهی بانک به همراه اظهارنامه و سند های مورد نیاز به مرجع ثبت شرکت ها ارائه شود.

Report this page